« »

Почивки на Халкидики - автобус 7 нощувки

8 дни / 7 Нощувки
Цена от:  334.5 BGN


 
Слънце, плаж, море, богата многовековна история и култура... Всичко това можете да откриете в Гърция! Програмата ни с автобус за Лято 2014 на Халкидики предлага голям избор от хотели и база на изхранване. Цените са пакетни за 7 нощувки в лева на помещение. Транспорта е с луксозен автобус по маршрут София - Халкидики - София. В цената е включено екскурзоводско обслужване.

Първи ден (събота):
Отпътуване от София в 06:00 ч. от стадион Васил Левски. Пристигане на Касандра или Ситония в ранния следобед. Настаняване. Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.

Втори ден (неделя) - Седми ден (петък):
Закуска. Обяд (за хотелите на база All inclusive). Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия*. Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.

Осми ден (събота):
Закуска. Отпътуване за България и пристигане в София вечерта. Обратното връщане става в определен и предварително обявен час, освен ако автобусът не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • транспорт с луксозен автобус по маршрута София - Халкидики - София
 • 7 нощувки
 • екскурзоводско обслужване
 • медицинска застраховка с поктритие 10000 евро*
 • всички посочени цени са в лева, освен в случайте, когато друго изрично не е посочено

 • За туристи от 65 - 80 год. възраст има доплащане за медицинската застраховка - 12 лева, а над 80 год. – 24 лева.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • екскурзии по желание
 • разходи от личен характер

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Необходими данни за резервация: Три имена, ЕГН и номер на документа, с който ще пътуват (лична карта или международен паспорт);
 • Условия за пътуване на деца: Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или лична карта, ако имат такава. Ако децата пътуват само с 1 родител е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО представянето на нотариално заверена декларация от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 • Туристическата агенция не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказан достъп до Гърция поради:
забрана за напускане на България
невалидни (забравени) документи
други НЕзависещи от туроператора причини
 • Програмата се провежда при 40 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 10 дни преди датата на отпътуване.

Начин на плащане:
 • в брой или по банка.
 • При резервация се заплаща 30 % от пакетната цена.
 • Доплащане до 100% - до 14 дни преди датата на отпътуване.

ТА си запазва правото да промени пакетните цени в случай на значително увеличение на цената на горивата.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАНЕТО
 • Трансферът от и до Халкидки е групов, т.е. автобусът минава през няколко хотела и на отиване и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите.
 • Деца до 12 години ползват седалка, но по закон превозвачът и туристическата агенция не са длъжни да подсигурят детско столче.
 • Големината на автобуса зависи от броя на туристите. Информация за вида, марката и номера на автобуса се дава в четвъртък след обяд или най-късно в петък преди обяд. Местата се научават в момета на тръгване на автобуса. Не винаги автобусите на отиване и на връщане са еднакви и затова местата са определени само на отиване. При връщането водачът на автобуса настанява туристите според маршрута на автобуса. Връщането става в приблизително определен час даден от водача на автобуса или от представителя на място. (Ако автобусът закъснее молим за търпение и разбиране от страна на туристите)
 • АВТОБУСЪТ НЕ СПИРА НА СУПЕРМАРКЕТИ !!!
 • Туристите, които тръгват от София се взимат и оставят само на стадион "Васил Левски", т.е. междинни спирки в София НЕ СЕ ПРАВЯТ.

ТА има сключена Застраховка по чл. 42 от ЗТ със ЗАД "Армеец", гр. София, ул. "Стефан Караджа" №2 
   
PLAZA - 3 *
 
в центъра на курорт Ханиоти, на 100 км. от Солун, до парка, в непосредствена близост до морето
цена от:
334.5 BGN
 
 
 
 
   
CORAL BLUE - 3 *
 
Coral Blue Hotel се намира на 65 км от летище Македония, на 11 км от Неа Мудания, в селището Геракини на ръкава Ситония в Халкидики, на брега на морето.
цена от:
399 BGN
 
 
 
 
   
HALKIDIKI ROYAL - 2 *
 
на самия плаж в курортно селище Фурка, в западната част на ръкава Касандра на п-в Халкидики.
цена от:
422 BGN
 
 
 
 
   
ACROSS PASHOS - 3 *
 
Хотел Across Pashos се намира на 80 км от летището в Солун, разположен е на ръкава на Касандра между Калитея и Криопиги, на полуостров Халкидики. Хотелът се намира на 250 метра от плажа, построен е на хълм, разкриващ невероятна панорамна гледка и е обграден от борови гори.
цена от:
432.5 BGN
 
 
 
 
   
ACROSS GOLDEN BEACH - 2 *
 
Намира се на 50 метра от плажа в куротното градче Неа Потидеа на първия ръкав на Халкидики - Касандра. Разполага с басейн.
цена от:
476 BGN
 
 
 
 
   
BELLAGIO - 3 *
 
в Касандра, на плажа на Халкидики, в близост до приказното селище Скала Фуркас, където има изобилие от таверни, рибни ресторанти, барове, дискотеки и различни видове водни спортове. На около 300 метра е плажа на Фурка, където има много възможности за морски спортове и много красиво море
цена от:
477 BGN
 
 
 
 
   
SIMEON HOTEL - 3 *
 
на п-в Ситония, в центъра на Метаморфоси, на 100 м от плажа и на 95 км от летището в Солун.
цена от:
498.5 BGN
 
 
 
 
   
GRAND VICTORIA - 3 *
 
в селището Ханиоти, на ръкава Касандра на п-в Халкидики, на 110 км от Солун
цена от:
500 BGN
 
 
 
 
   
HANIOTI PALACE - 4 *
 
на п-в Касандра в центъра на селището Ханиоти, на 99 км от летището в Солун и на 100 м от брега на морето. Благодарение на разположението на хотела, Вие никога няма да бъдете отегчени. Голямото разнообразие от таверни и барове Ви очакват точно пред хотела.
цена от:
506.5 BGN
 
 
 
 
   
DOLPHIN BEACH - 3 *
 
Хотелът се намира в малкото рибарско селище Посиди, на 150 км от Солун. Разположен е на тих, пясъчен плаж с изглед към морето. Разположен е в близост до хотел Possidi Paradise
цена от:
706 BGN
 
 
 
 
   
VILLAGE MARE - 4 *
 
На 1 км от селището Метаморфозис и на 85 км от Солун.
цена от:
732 BGN
 
 
 
 
   
SONIA VILLAGE - 3 *
 
в красивото курортно селище Геракини, на ръкава Ситония на п-в Халкидики. Хотелът е на 60 км от летището в Солун.
цена от:
822 BGN
 
 
 
 
   
GRANDOTEL HANIOTI - 4 *
 
Четиризвездният хотел е разположен в центъра на селището Ханиоти на ръкава Касандра, на 100 км от Солун, на брега на морето.
цена от:
1109 BGN